Munkavédelmi szolgáltatás

Munkavédelmi szolgáltatás

MUNKAVÉDELMI SZOLGÁLTATÁS

Vállaljuk az Ön cégének munkavédelmi feladatainak ellátását eseti megbízással vagy folyamatos megbízás keretein belül, garanciával, felelősség biztosítással!

MUNKABIZTONSÁG ÖNNEK!

VÁLLALKOZÁSÁRA SZABVA.....

TÖBB MINT 20 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZÜNK A MUNKAVÉDELEM ÉS A TŰZVÉDELEM TERÜLETÉN


Minden vállalkozás más-és más, ezért a munkavédelem terén is alkalmazkodni kell a megrendelői igényeknek...

Kérje kedvező árajánlatunkat

Kémai kockázatértékelés

Kémai kockázatértékelés

KÉMIAI KOCKÁZATÉRTÉKELÉS

Kémiai kockázatbecslés elkészítése gyorsan, precízen! Tanácsadás és komplex szolgáltatások a munkavédelem területén. Még nem készült el a munkahelyének kémiai kockázatértékelése? Kérje kedvező egyedi árajánlatunkat, vagy keressen bennünket bizalommal.

Munkavédelmi szabályzat

Munkavédelmi szabályzat

MUNKAVÉDELMI SZABÁLYZAT

Vállakozására szabott egyedi munkavédelmi szabályzat elkészítése garanciával! Nem igazodik el a munkavédelemmel kapcsolatos szabályrendszerek útvesztőjében? A megoldás egy korrekt módon összeállított, minden igényt kielégítő munkavédelmi szabályzat, hasznos és valóban használható íratmintákkal kiegészítve.

 

Munkavédelmi oktatás

Munkavédelmi oktatás

A MUNKAVÉDELMI OKTATÁS

Munkavédelmi-és tűzvédelmi oktatás megtartása rövid határidővel a vállalkozása profiljának megfelelően, teljes mértékben a vállalkozására szabott módon, az Ön igényeihez igazodva gyors lényegre törő módon, vagy részletesen, akár teszt íratással együtt. Amennyiben  szükséges projektor alkalmazásával.

Egyéni védőeszközök

Egyéni védőeszközök

EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK

Rövid határidővel vállaljuk az egyéni védőeszközök juttatási rendjének kidolgozását, az egyéni védőeszközök meghatározását, munkakörönként és azon belül tevékenységekre lebontva. Vállalkozására nézve nem készült el az egyéni védőeszközök juttatásának rendje?
Az egyéni védőeszközök juttatási renjének meghatározása az egyik olyan munkavédelmi szempontú alapdokumentáció, melyet a munkavédelmi felügyelők egy ellenőrzés során vizsgálnak.

Munkabalesetek bejelentése

Munkabalesetek bejelentése

MUNKABALESET KIVIZSGÁLÁSA

Munkabaleset történt a vállalkozásánál? Segítünk Önnek a munkahelyi baleset kivizsgálásában, a szükséges dokumentáció elkszítésében és annak határidőre történő bejelentésében.

Home office munkabiztonsága

Home office munkabiztonsága

A TÁVMUNKAVÉGZÉS MUNKAVÉDELMI VONATKOZÁSAI

A legtöbb munkáltató kiemelt célja, hogy növelje munkavállalóinak a munkáltató felé történő elkötelezését, a munkavállalók munka-magánéletének optimálisabb összehangolását, azáltal, hogy rugalmas munkaidő-beosztási szabályokat alkalmaz, így támogatja a Munkavállalók részben otthonról történő munkavégzési lehetőségét.

 

Gépek üzembehelyezése

Gépek üzembehelyezése

Az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés tárgyi feltételeinek biztosítása nagyon fontos munkáltatói kötelezettség. A tárgyi feltételek közé tartoznak a munkaterek, a szociális létesítmények, ezek megfelelő klímatényezői, a megvilágításuk, stb.

Munkavédelem megrendelése

Munkavédelem megrendelése

Mi történik a munkavédelmi szolgáltatások megrendelése esetén?

Ön e-mailban kap egy visszaigazolást arról, hogy a megrendelését megkaptuk.
Három munkanapon belül személyesen hívom fel Önt a megadott telefonszámon, az adatok és a személyes találkozó egyeztetése érdekében.