Tűzvédelmi szolgáltatás

Tűzvédelmi szolgáltatás

TŰZVÉDELMI SZOLGÁLTATÁS

 

"....VÁLLALKOZÁSÁNAK TŰZ ELLENI VÉDELME AZ ÖN LEGALAPVETŐBB ÉRDEKEINEK EGYIKE!...."

 

Vállaljuk az Ön vállalkozásán belül a felmerülő tűzvédelmi feladatok ellátását eseti megbízással vagy folyamatos átalánydíjas megbízás keretein belül, garanciával, felelősség biztosítással!

TŰZBIZTONSÁG ÖNNEK!

VÁLLALKOZÁSÁRA SZABVA.....

TÖBB MINT 20 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZÜNK A MUNKAVÉDELEM ÉS A TŰZVÉDELEM TERÜLETÉN


Minden vállalkozás más-és más, ezért a munkavédelem terén is alkalmazkodni kell a megrendelői igényeknek...

Kérje kedvező árajánlatunkat

Tűzvédelmi szabályzat

Tűzvédelmi szabályzat

A TŰZVÉDELMI SZABÁLYZAT ELKÉSZÍTÉSÉRŐL

A tűzvédelmi szabályzat elkészítését a tűzvédelmi törvény 19.§-a szabályozza le nagyon világosan. Tűzvédelmi szabályzat készítésére kötelezett vállalkozás vagy szervezet már a tevékenysége megkezdésének pillanatában kell, hogy rendelkezzen hatályba léptetett tűzvédelmi szabályzattal.

Kereskedelmi szálláshely tűzvédelme

Kereskedelmi szálláshely tűzvédelme

Kereskedelmi szálláshelyek tűzvédelme

A kereskedelmi szálláshely szolgáltatás nevesítetten jelenik meg a tűzvédelmi törvényben, mint olyan tevékenység, melyre vonatkozóan el kell készíteni a tűzvédelmi szabályzatot.

Tűzriadó terv

Tűzriadó terv

TŰZRIADÓ TERV, MENEKÜLÉSI TERV, KIÜRÍTÉSI RAJZ

Tűzriadó terv elkészítése gyorsan, precízen! Tanácsadás és komplex szolgáltatások a tűzvédelem területén. Még nem készült el a munkahelyének menekülési terve? Kérje kedvező egyedi árajánlatunkat, vagy keressen bennünket bizalommal.

Kiürítés számítás

Kiürítés számítás

Mikor kell kiürítési számításokat elvégezni?

Amennyiben Ön a tevékenységéhez 50 főnél több befogadására alkalmas helyiséget, épületet vagy építményrészt üzemeltet vagy bérel, annak szintidőn belüli kiüríthetőségét kiürítés számítással -vagy azzal egyenértékű módon- kell igazolnia.

Tűzvédelmi oktatás

Tűzvédelmi oktatás

TŰZVÉDELMI OKTATÁS, KÉPZÉS

A munkáltatónak biztosítania kell, hogy valamennyi dolgozó a munkatevékenységi körével kapcsolatos tűzvédelmi ismeretet, tűz esetén végzendő feladatát ismerje - munkába állítás előtt, majd az ismételt rendszeres tűzvédelmi oktatás keretein belül - elsajátítsa, és szükség esetén, meghatározott időn belül, a részére előírt foglalkozási ágban, munkakörben a tűzvédelmi szakvizsgát letegye.